Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Deň polície: Odhalili sme chlapcov z plagátu!

Chlapci z plagátu - vľavo Richard Rabaj (13) a Richard Ďuriš (11) - si ukážky policajtov prišli pozrieť aj na vlastné oči. Zobraziť galériu (3)
Chlapci z plagátu - vľavo Richard Rabaj (13) a Richard Ďuriš (11) - si ukážky policajtov prišli pozrieť aj na vlastné oči.

BRATISLAVA - Z billboardu propagujúceho Deň polície sa usmievajú dvaja sympatickí chlapci - Richard Rabaj (13) a Richard Ďuriš (11)! Policajný deň v Inchebe si prišli pozrieť na vlastné oči. Chlapcom sa najviac páčila ukážka zásahu kukláčov. Obaja mali na sebe imitáciu uniformy práve policajného pohotovostného útvaru.

„Oblečenie som si sám upravil,“ pochválil sa Richard Rabaj( 13), ktorý na podujatie prišiel s nevlastným bratom Richardom Ďurišom (11). „Kukláčom nezávidím, majú na sebe ešte aj nepriestrelné vesty, kombinézy, chrániče,“ podotkol starší z chlapcov. Na policajný deň sa boli školáci pozrieť aj vlani, práve vtedy vznikla fotografia, ktorá je na billboarde. „Práca polície sa mi veľmi páči. Myslím si, že je zaujímavá, ale ešte neviem, či by som chcel byť policajtom,“ povedal Richard Rabaj.

Policajný deň sa nezaobišiel bez kuriozity. Keď bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová predvádzala zvedavým deťom papierové makety policajného výstroja, putá a zastavovací terčík zmizli. Niekto ich jednoducho ukradol.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu