Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Tragédie pri Sl. Ľupči: Ľuboš zahynul vo vraku v Hrone, ak ste nešťastie videli, volajte 158

Tragédia v Slovenskej Ľupči Zobraziť galériu (3)
Tragédia v Slovenskej Ľupči (Zdroj: Foto: polícia)

SLOVENSKÁ ĽUPČA - Okolnosti tragickej nehody vyšetrujú banskobystrickí policajti. Ľuboš (†22) z Heľpy zomrel v havarovanom vraku auta v rieke Hron. Ak ste videli jeho riskantnú jazdu a svojou výpoveďou by ste mohli pomôcť nešťastie objasniť, kontaktujte políciu.

Ako informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová, polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ešte 5. apríla približne o deviatej večer, došlo na ceste v katastri obce Slovenská Ľupča z doposiaľ nezistených príčin k dopravnej nehode. Vodič Ľuboš (†22) z Heľpy viedol Peugeot 406 v smere od Brezna na Banskú Bystricu. "Vodič prešiel do protismeru, následne zišiel z cesty dole svahom na trávnatý porast, kde vozidlo po niekoľkých desiatkach metrov narazilo do kmeňa stromu a následne ho prevrátilo na strechu do rieky Hron, kde došlo k usmrteniu vodiča," opísala desivú udalosť Faltániová. 

FOTO Tragédie pri Sl.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Ľubošovi už, žiaľ, nebolo pomoci. Pitva u neho prítomnosť alkoholu nezistila. "Prosíme svedkov tejto dopravnej nehody, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré by nám pomohli nehodu objasniť," vyzvala policajná hovorkyňa s tým, že ak ste 5. apríla od poobedných do večerných hodín zaznamenali rýchlu, agresívnu, nebezpečnú jazdu zeleného peugeota s breznianskym evidenčným číslom, alebo spozorovali predbiehanie, prípadne ste počuli náraz, alebo zaznamenali nejaký pohyb v okolí Hrona v mieste, kde sa stala nehoda (na úrovni Biotiky), kontaktuje políciu.


Prečítajte si aj:

Desivé FOTO nehody pri Malackách: Muž zázrakom prežil, z auta zostal iba vrak


Ak ste spozorovali iné okolnosti, ktoré by mohli s nehodou súvisieť, ozvite sa telefonicky na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.  

FOTO Tragédie pri Sl.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Viac o téme: NehodaTragédiaSlovenská Ľupča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu