Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragédia v okrese Galanta: Vodič (†39) vybočil z cesty a skončil s autom v strome

Nehoda Zobraziť galériu (3)
Nehoda (Zdroj: PZ SR)

GALANTA - K tragickej nehode prišlo v pondelok v podvečer na ceste v okrese Galanta. Na rovnom úseku cesty narazil do stromu 39 – ročný muž. Na mieste tragédie vodič zraneniam podľahol. Presné príčiny nešťastia vyšetruje polícia.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, k nehode prišlo na ceste I/62 v smere zo Šoporne do obce Šintava. "39 – ročný muž z okresu Galanta viedol vozidlo po rovnom úseku cesty, keď z nezistených príčin prešiel v smere jazdy mimo cestu vpravo a prednou časťou auta narazil do stromu," priblížila Linkešová.

Tragédia v okrese Galanta:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ SR)

Vodič podľa hovorkyne utrpel vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol. Potvrdil to aj hovorca záchranárov Boris Chmel: "39 - ročný muž pri nehode utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol." 

Polícia okolnosti a príčiny nešťastia vyšetruje ako prečin usmrtenia. Podľa slove Júlie Kedrovej z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave: "Hasiči pomáhali pri resuscitácii osoby, na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny zachytili pomocou sorpčných materiálov. Pri nehode zasahovali hasiči z Galanty a Serede." 

Tragédia v okrese Galanta:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: https://odoprave.info)

Polícia vyšetruje aj ďalšiu nehodu 

Policajti vyšetrujú aj okolnosti vážnej nehody, ktorá sa stala ešte v piatok večer medzi Patou a obcou Pusté Sady. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 25-ročný vodič zo Šale na Audi A6 Avant predchádzal cez plnú čiaru a v protismere sa zrazil s protiidúcou Octaviou.

Pri nehode sa zranili obaja vodiči a 17-ročná spolujazdkyňa z Audi. Šoférom alkohol nezistili. Škody na vozidlách odhadli na 4000 eur. V prípade je začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví.

Viac o téme: NehodaGalanta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu