Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Bezočivá jazda bratislavského úradníka: Stačilo málo a mohla sa stať tragédia!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Nedodržiavanie dopravných predpisov nie je žiadna rarita, určite nie na Slovensku. Potvrdil to ďalší z úradníkov, ktorý svojou bezočivou jazdou toho porušil viac ako dosť. Smola bola, že ho zachytilo oko pozorného vodiča. Treba poznamenať, že videá boli vyhotovené v rozdielne dni.

Kolóny v hlavnom meste sú bežnou súčasťou, prečo potom niekto nemôže rešpektovať pravidlá nielen cestnej premávky, ale aj tie morálne. Asi preto, že sú niektorí úradníci presvedčení o svojom vyššom postavení a práve na cestách si dokazujú svoju dôležitosť. Jeden z vodičov takýto zážitok zvečnil a podelil sa oň s verejnosťou.  

VIDEO Bezočivá jazda bratislavského
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na jednom z videí je vidieť, ako biele auto značky Kia obieha kolónu áut stojacu na jednej z petržalských križovatiek. Porušil zákaz predbiehania a ani dve plné čiary ho nezastavili. To, že ohrozil sám seba, bolo jeho rozhodnutie, aké právo ale mal ohrozovať vodičov v protismere, vie asi len dotyčný šofér.

To isté auto bolo zachytené na ďalšej križovatke, kde svietilo na semafore červené svetlo. Drzého šoféra – úradníka to samozrejme nezastavilo. Ohrozil tak chodcov, ktorí stáli na priechode rozhodnutí prejsť na druhú stranu. Či niekedy zaplatí za svoju arogantnú jazdu, je nejasné, no jedno je isté, mal by si vstúpiť do svedomia a uvedomiť si svoje ohrozujúce konanie. 

Viac o téme: DopravaAutoúradníkBratislavaSlovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu