Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V bratislavskej väznici zomrel Mário (†25): Infarkt v cele, sú za tým drogy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulý týždeň zomrel v bratislavskej väznici obvinený Mário. Bez známok života ho v posteli objavil väzenský dozorca.

Ako informoval riaditeľ Kancelárie generálneho riaditeľa Zboru väzenskej a justičnej stráže Adrián Baláž, dňa 11. januára o 17-tej hodine došlo v ústave Bratislava k úmrtiu 25-ročného obvineného, ktorý sa vo výkon väzby nachádzal pre podozrenie zo spáchania trestného činu krádeže. Väzenský dozorc počas kontroly lôžkovej časti zdravotníckeho zariadenia zistil, že obvinený nehybne leží na posteli a nereaguje na výzvy. "Nakoľko po otvorení cely obvinený nejavil známky života, bolo pomocou prenosného defibrilátora začaté bezodkladné oživovanie až do príchodu Rýchlej zdravotníckej pomoci, ktorej lekár v čase 17.21 hod. konštatoval smrť obvineného, pričom bola nariadená súdno-lekárska pitva," opísal Baláž. 


Prečítajte si aj:

Rozprávkový príbeh: Narkoman porazil závislosť a vytvoril úspešný biznis, teraz je milionár


Okolnosti smrti prešetruje polícia, ako je to pri každom úmrtí osoby vo výkone väzby alebo výkone trestu odňatia slobody. Podľa našich informácií bol Mário narkoman, pravidelne užíval pervitín, a zomrel na zástavu srdca. 

Viac o téme: SmrťVäznicaJustičný palác
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu