Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nezničiteľný Kaliňák aj naďalej dvíha tlak: Po Beňovej mu poslal pozdrav Hlina na FOTO!

Alojz Hlina a Robert Kaliňák
Alojz Hlina a Robert Kaliňák (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Robert Kaliňák zdá sa poriadne rozvíril vody. Po poslankyni Monike Beňovej je tu ďalšia reakcia na jeho vyjadrenia o korupcii. Tentokrát prišla zo strany Alojza Hlinu, ktorý ministra označil ako klamára.

Nezničiteľný minister, aj tak nazval Hlina vo svojom príspevku Roberta Kaliňáka. Jeho výroky krátko po novom roku evidentne nedávajú spávať viacerým politikom. Tvrdenia o tom, že na Slovensku žiadna korupcia nie je, spochybňovanie slov prezidenta Andreja Kisku a taktiež informácií poskytnutých médiami, aj to zaznelo z ministrových úst.

"Ja si myslím, že nemá pán prezident úplne presné informácie," vysvetlil minister. "Ani on, ani ja, ani nikto ďalší z politikov nie sme vyšetrovatelia. A jednoducho premietať novinové články do reality je obrovskou chybou, pretože sú nepravdivé, čo potvrdilo viacero káuz," reagoval Kaliňák na prezidentov novoročný prejav, v ktorom spomenul problém zvaný korupcia na Slovensku a jej neriešenie.

Kaliňák odmietol tvrdenia, že na najvyšších poschodiach, medzi najvyššími predstaviteľmi sa korupcia pácha. Tieto vyjadrenia postavili zo stoličky jeho stranícku kolegyňu Moniku Flašíkovú – Beňovú a najnovšie reagoval už aj predseda strany KDH Alojz Hlina. Na svojom facebookovom účte napísal pár slov venovaných pánovi ministrovi.

Vytvorený 3D team, ako bola nazvaná skupinka ľudí, ktorí majú vykonávať to, čo sám Hlina nestihne, sa pred Kaliňákovým ministerstvom rozložili so symbolickým plagátom: "Klameš". "Minister Kaliňák klame, korupcia u nás existuje a noviny, v ktorých o nej písali sú toho dôkazom. Tie noviny mu tam doniesli tiež. Korupcia u nás existuje, len sa nevyšetruje. 3D team sa pred MV ešte vráti a bude daľej upozorňovať na to, čo sa tam deje," upozornil ďalej vo svojom príspevku Hlina. 

Viac o téme: KorupciaReakciaRobert KaliňákAlojz Hlina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu