Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Unesená Madeleine: Muž z Popradu vraj pozná miesto, kde dievčatko ukrývajú

Malú Britku uniesli priamo z jej postieľky v hoteli. Zobraziť galériu (7)
Malú Britku uniesli priamo z jej postieľky v hoteli.

BRATISLAVA - Celý svet hľadá 4-ročnú Madeleine McCann, ktorú začiatkom mája uniesli priamo z hotela v portugalskom letovisku Algarve. Šokujúce informácie včera v ostro sledovanom prípade získali portugalskí vyšetrovatelia priamo zo Slovenska.

Muž spod Tatier im mal odovzdať presnú informáciu o úkryte dievčatka. Podľa informácií Nového Času ide o Popradčana, ktorý sa venuje vizionárstvu. Na prípad je uvalené informačné embargo.

Do kampane za nájdenie 4-ročného dievčatka, ktoré zmizlo 3. mája počas spánku z hotela v Portugalsku, sa už zapojilo množstvo celebrít, podnikateľov aj politikov. Odmena za informácie, ktoré by viedli k nájdeniu Maddie, presiahli hranicu 2,6 milióna libier (127 miliónov Sk). Po Maddie v súčasnosti pátra tak britská, ako aj portugalská polícia. Včera sa do celého prípadu zapojil aj muž z východného Slovenska.

„Včera predpoludním nás kontaktoval náš občan, že má informácie o mieste zadržiavania malej Madeleine. My sme informácie prevzali a poskytli portugalským vyšetrovateľom. Vzhľadom na citlivosť celej záležitosti nemôžeme poskytnúť bližšie podrobnosti,“ povedal pre Nový Čas veľvyslanec Slovenska v Portugalsku Radomír Boháč, ktorý ocenil snahu slovenského občana.

„Ide o úprimné a čestné úmysly človeka, ktorý chce pomôcť,“ dodal Boháč. Ako sa Novému Času podarilo zistiť, muž poskytoval informácie telefonicky. Má ísť o Popradčana, ktorý má jasnovidecké schopnosti. Na celý prípad je uvalené informačné embargo. Polícia totiž preveruje každú stopu a informácie, ktoré preniknú na verejnosť, môžu ohroziť pátranie. Od stratenia Maddie sa v pátraní objavilo už viacero vizionárov z celého sveta.

Polícia stále prešetruje niekoľko variantov únosu. Môže ísť o medzinárodnú sieť pedofilov či ľudí, ktorí organizujú nelegálne adopcie. V prípade sa už vyskytlo niekoľko podozrivých, stále však nič nie je isté. Webovú stránku dievčatka - findmadeleine.com - dodnes navštívilo viac ako 55 mil. ľudí.  


Viete viac? Napíšte nám, pretože Nový Čas kupujeme Vaše tipy!
Unesená Madeleine: Muž z
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu