Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

PRÁVE TERAZ V Bratislave horí autobus MHD: VIDEO Prvé hororové zábery

Pri Vajnoroch horí autobus MHD Zobraziť galériu (4)
Pri Vajnoroch horí autobus MHD

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči už uhasili obrovský požiar autobusu mestskej hromadnej dopravy pri Vajnoroch. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Vaše tipy

"Na mieste zostalo už iba jedno vozidlo, ostatní sa vrátili na základňu," informovali hasiči, pričom pri požiari zasahovalo 12 príslušníkov s tromi kusmi hasičskej techniky.

Polícia oznamuje vodičom, že z dôvodu technickej poruchy autobusu MHD a jeho následného požiaru, je v súčasnosti neprejazdný zjazd od mestskej časti Vajnory na Seneckú cestu v smere do mesta. Senecká cesta je v oboch jazdných smeroch prejazdná, rovnako je v oboch smeroch prejazdný úsek cesty D1 v smere do mestskej časti Vajnory. "V tejto súvislosti vyzývame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby zvýšili pozornosť pri prejazde uvedeným úsekom," upozorňuje hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. 

V Bratislave horí autobus MHD. -lepšia kvalita-

"Vodič autobusu linky č. 65 spozoroval zadymenie v zadnej motorovej časti vozidla. Ihneď zabezpečil odstavenie vozidla, výstup cestujúcich a okamžite udalosť nahlásil na dispečing Dopravného podniku Bratislava, ktorý zabezpečil na miesto všetky záchranné zložky. Udalosť sa našťastie zaobišla bez zranení,"  uviedla hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová. 

PRÁVE TERAZ V Bratislave
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

PRÁVE TERAZ V Bratislave
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: PožiarBratislavaMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu