Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia pri Ružomberku: Po zrážke troch áut zahynula vo vraku žena, polícia odkláňa dopravu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

RUŽOMBERKU - Tragická dopravná nehoda sa stala dnes dopoludnia na ceste medzi Ružomberkom a Dolným Kubínom. Po zrážke troch áut vyhasol život ženy. Policajti odkláňajú dopravu.

Nešťastie sa stalo na hlavnom ťahu medzi Ružomberkom a Dolným Kubínom. Pre nehodu troch áut je úsek úplne uzavretý. Pri dopravnej nehode zahynula jedna žena zo Subaru Justy, potvrdila hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová.

Na mieste bezprostredne po nehode zasahovali privolaní záchranári. "Žena, žiaľ, podľahla svojim zraneniam. 19-ročného muža pri vedomí sme s poranením pleca previezli do nemocnice v Ružomberku," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Podľa našich informácií, žena zostala po nehode v prevrátenom vraku zakliesnená, bezvládne telo museli vyslobodiť hasiči. 


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda pri Sl. Ľupči: Zbesilá jazda na mercedese, ďalšia zbytočná smrť mladých


Ako doplnila policajná hovorkyňa, v tejto chvíli nemá polícia žiadne bližšie informácie o totožnosti mŕtvej ženy. Úsek cesty I/59 je neprejazdný od obce Likavka v smere do Dolného Kubína. Vodiči ho môžu obísť cez Dolný Kubín, Párnicu a Kraľovany.

 

Viac o téme: NehodaTragédiaSmrťRužomberok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu