Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V ostro sledovanej kauze h*vnomana vypovedali ďalší svedkovia: FOTO Generál syna opäť podržal!

Martin so svojím otcom Pavlom Zobraziť galériu (5)
Martin so svojím otcom Pavlom (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vlani otriasla celým Slovenskom šokujúca udalosť. Na nevinné ženy v uliciach Bratislavy útočil páchateľ močom a výkalmi. Polícia obvinila v prípade syna vysokopostaveného generála slovenskej armády, ktorý sa najprv ku skutku priznal, potom svoju vinu odmietol. Dnes s ním pokračovalo hlavné pojednávanie vo veci výtržníctva. Na súd sa dostavil aj generál Pavel Macko, ktorý za synom stojí a verí v jeho nevinu.

Na Okresnom súde  Bratislava IV pokračovalo dnes hlavné pojednávanie v piatich prípadoch útokov močom či exkrementmi v Bratislave, z ktorých je Martin obžalovaný. Súd vypočul dvoch svedkov, nadriadenú kolegyňu z práce a kamaráta obžalovaného. 

"V jeho vzťahu ku klientom sme nezistili žiadne nedostatky, mal rovnaký prístup ako ostatní zamestnanci," vypovedala svedkyňa o obžalovanom. Taktiež nemala vedomosť o tom, že by Martin   mal nejaké problémy s prítomnosťou na pracovisku. "Žiadne hygienické nedostatky ako škvrny na odeve alebo smrad som si u obžalovaného nevšimla," doplnila.

svedok
Zobraziť galériu (5)
svedok  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Ďalší svedok popísal obžalovaného ako pokojného a mierumilovného človeka, ktorého zaujímajú normálne veci. Podľa jeho slov sa spolu stretávali tri či štyrikrát mesačne. Ani raz si nevšimol, že by bol obžalovaný zašpinený alebo by smrdel. Dodal, že rovnako u neho nezaznamenal žiadne fľaštičky či nádobky. 


Prečítajte si aj:

Otec hovorí o obrovskom škandále v prípade h*vnomana: Ak je toto pravda, zjem náboj do tanku!


V ostro sledovanej kauze
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

V ostro sledovanej kauze
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

V ostro sledovanej kauze
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Prokurátor obžaloval Martina z trestného činu výtržníctva spolu v piatich prípadoch útokov na ženy v Bratislave. Podľa trestného zákona mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Martin naposledy v tejto veci svoju vinu odmietol. Súd odročil pojednávanie na 13. decembra tohto roka. Sudca tvrdil, že má záujem vec ukončiť, závisí to však od prítomnosti poškodených a svedkov na najbližšom pojednávaní. 

 

Viac o téme: Fekálieútok Martin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu