Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kamarátov zrazilo auto pri návrate z podniku: Tomáš prehovoril o Viktorovej (†16) desivej smrti!

Tomáš prišiel pri nehode o dobrého kamaráta. Zobraziť galériu (4)
Tomáš prišiel pri nehode o dobrého kamaráta. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA/KAPINCE - Nerozluční kamaráti Tomáš (20) a Viktor sa v piatok večer vracali z krčmy v susednej dedine, kde sa zastavili na malinovku. Pri návrate domov kráčali po pravej strane cesty, keď do nich pri Kapinciach v okrese Nitra vrazil vodič (48) na vozidle Škoda Fabia. Pokým Tomáš vyviazol z nehody iba s ľahkými zraneniami, šestnásťročný tínedžer zrážku neprežil.

Desivé VIDEO jazdy smrti opitého Slováka Emila: Zabil rodičov troch detí, kabína plná alkoholu!

"Už sme boli na polceste doma, ja som sa otočil a videl som ísť rýchlo auto, Fabiu. Stihol som ho strhnúť na krajnicu, lebo ja som šiel po krajnici, ale nabralo nás. Mňa len trochu šuchlo, ale on letel vyše šesť metrov do poľa," opísal Tomáš okamihy hrôzy pre TV JOJ. Auto sa na mladíkov vyrútilo od chrbta a Viktorovi už napriek snahe nedokázal pomôcť. Navyše vodič podľa neho vôbec po zrážke nezastavil, ale radšej ušiel.

Kamarátov zrazilo auto pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

"Keby aspoň zastavil a zavolal pomoc, ale on odtiaľ zdrhol. Vrátil sa asi po pol hodine, no to už bolo neskoro," dodal Tomáš, ktorý tvrdí, že mu pomohli až okoloidúci, ktorých stopol. Chybou síce bolo, že chlapci nemali reflexné prvky, ale Tomáš si je istý, že ich vodič mohol vidieť, pretože si svietili mobilmi.

Kamarátov zrazilo auto pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Súdny znalec z odboru dopravy Jozef Veverka sa vyjadril, že "podľa vzdialenosti chodca a miesta, kde vozidlo zastavilo, rýchlosť jazdy nebola extrémne vysoká, mohla sa pohybovať 90 kilometrov za hodinu". Nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková informovala, že okolnosti a miera zavinenia tragédie sú v štádiu vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu