Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia hľadá svedkov nehody v Bratislave: Cyklistka utrpela vážne zranenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala dňa 27. 6. 2016 v čase o 20.45 h v Bratislave na Americkom námestí v smere na Špitálsku ulicu. TASR informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

"Vodič neznámeho vozidla sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, čo malo za následok, že vytlačil cyklistku idúcu v rovnakom smere jazdy v riadne označenom cyklistickom pruhu, pričom tá v snahe zabrániť zrážke s vozidlom vbehla predným kolesom do električkového koľajiska, kde došlo k jej pádu," uviedla Kurucová. Podľa predbežnej lekárskej správy cyklistka utrpela pri nehode pomliaždenie krčnej chrbtice a zlomeninu kľúčnej kosti vpravo s predpokladanou dobou liečenia nad šesť týždňov.

"Polícia vyzýva svedkov, ktorí dopravnú nehodu videli a vedia tak policajtom k jej priebehu poskytnúť bližšie informácie, aby tak urobili osobne na Odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu KR PZ v Bratislave so sídlom na Račianskej ulici č. 147, prípadne telefonicky na čísle 09610 39555, alebo na známom čísle polície 158," uzavrela Kurucová.

Viac o téme: NehodaCyklistkaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu