Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Obávaný fantóm žien v Bratislave je na slobode: Svoje obete plánuje odškodniť

fitnestréner Dušan Zobraziť galériu (2)
fitnestréner Dušan (Zdroj: Foto: Facebook, Badoo)

BRATISLAVA - Bratislavčanky žili niekoľko dlhých týždňov v strachu. Dušan ich terorizoval nechutným spôsobom. Vylieval na nich moč. Známy fitnestréner už pozná svoj trest.

Uplynulý rok otriasla hlavným mestom šokujúca udalosť. Bratislavskú políciu kontaktovalo množstvo žien, ktoré ohlásili nechutný zážitok. Všetky prípady malli jedného odporného menovateľa. Neznámy muž na nich útočil močom a výkalmi. Na základe intenzívnej policajnej práce vysvitlo, že muži boli dvaja. Prvého posadil sudca do väzby ešte koncom uplnyulého roka, momentálne je stíhaný na slobode, a druhého začiatkom tohto roka. Druhý obávaný fantóm už pozná svoj trest. 

Obávaný fantóm žien v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook, Badoo)

Celebritný fitnestréner Dušan (41) sa stal terčom policajného záujmu koncom marca. Skončil vo väzbe, kde čakal na svoj ďalší osud. Momentálne je už na slobode, no trestu sa nevyhol. "Obžalovaného súd odsúdil vo výmere 18 mesiacov, pričom mu výkon trestu podmienečne odložil na skúšobnú dobu v trvaní 24 mesiacov," informoval hovorca bratislavského krajského súdu Pavol Adamčiak a vzápätí dodal: "Zároveň mu uložil ochranné psychiatricko-sexuologické liečenie ambulantnou formou." 


Prečítajte si aj:

Šokujúce odhalenie v prípade močomana: FOTO Na ženy útočil expriateľ známej speváčky


Dušana na súde usvedčilo niekoľko žien. Ako informuje televízia Joj, prostredníctvom svojho advokáta sa poškodeným ženám ospravedlnil a prisľúbil odškodnenie. "Samozrejme, čo si budú nárokovať, to sa uhradí," zdôraznil advokát Adam Puškár. Prokurátor, obvinený, ani advokát nepodali voči rozhodnutiu odpor. Trestný rozkaz je tak právoplatný. Dušan viedol fitnescentrum pre ženy v bratislavskej Karlovej Vsi.

 

 

 

Viac o téme: MužDušanFitnestréner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu