Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nový Čas + DVD za 49 Sk: Legendárne Pupendo už dnes!

Pupendo
Pupendo

BRATISLAVA – Po úspešnej ponuke filmov na DVD prichádza ďalšia akcia Nového Času. V piatok 4. mája dostanete ku vášmu obľúbenému denníku ďalší kúsok z edície Nový Čas vás baví. Za skvelú českú komédiu Pupendo na DVD a denník dáte spolu len 49 korún!

Prísľub vášnivého zážitku, po ktorom príde  kruté  vytriezvenie v podobe rany do brucha. Tak takto nejako vyzerá pupendo. Úplne iný  zážitok vás však čaká s filmovým  Pupendom. Ten má na svedomí tím tvorcov  úspešných filmov  Pelíšky a Musíme si pomáhat režisér Jan Hřebejk a scenárista  Petr Jarchovský.
Ďalším prísľubom vynikajúceho filmového  zážitku sú herecké esá  Bolek Polívka, Eva Holubová, Jaroslav  Dušek či Pavel Liška. A o čom to celé je?  O každodenných  problémoch ľudí v socialistickom Československu z roku 1984.  Tých, ktorí s režimom spolupracovali a aj tých, ktorí ním  trpeli. Nudnej  politickej komédie sa však báť nemusíte. Veď  za všetko hovorí jeden z  najznámejších citátov: "Onanoval  každý a kdo říka, že ne, ten to dělá dodnes."
Do vašej videotéky pribudne tento skvelý kúsok ako darček Nového Času za jedinečnú cenu 40 + 9 Sk. Je niekoľkonásobne nižšia ako vstupné do kina, cena DVD v obchodoch a vyrovná sa jednorazovému zapožičaniu vo videopožičovni! Výhodou je aj praktický obal, vďaka ktorému bude film plnohodnotným kúskom vo vašej zbierke.

Nezabudnite teda – už v piatok 4. mája si môžete k Novému Času dopriať kvalitný rodinný film za jedinečnú cenu. Urobte radosť sebe a svojim blízkym!

Kde dostať DVD Pupendo s Novým Časom

Novinové stánky
- v celej republike
Obchodné reťazce
- Tesco a Hypernova
Potraviny
- všetky okrem CBA
Čerpacie stanice
- všetky okrem OMV
Pošty
- všetky na Slovensku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu