Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dráma v Bratislave: FOTO Na autobus plný ľudí spadol strom

Štefánikova ulica je uzavretá z dôvodu spadnutého stromu Zobraziť galériu (5)
Štefánikova ulica je uzavretá z dôvodu spadnutého stromu (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Z dôvodu spadnutého stromu na Štefánikovej ulici, ktorý poškodil trakčné vedenie a autobus MHD, nepremávajú trolejbusy na Kramáre a je celkovo obmedzená MHD aj do ďalších častí mesta.

Cestujúci sa na Kramáre môžu dostať len autobusom č. 32, nakoľko je problém poslať na uvedené miesto záložné autobusy, keďže polícia Štefánikovu ulicu uzavrela. Problém je aj s autobusmi z Petržalky, ktoré z dôvododu neprejazdnosti Štefánikovej ulice končia už na Kollárovom námestí.

Dráma v Bratislave: FOTO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: topky)

Dráma v Bratislave: FOTO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: topky)

Dispečing DPB zaznamenal problém aj s premávkou MHD z Dúbravky v smere do centra mesta, kde dopravu usmerňuje polícia. Čiastočne sa podarilo obnoviť aspoň trolejbusovú dopravu na Palisády. Na mieste sú všetky zasahujúce zložky a odstraňujú spadnutý strom, predpokladá sa zdržanie cca 30 minút. O aktuálnej situácii budeme informovať.

Na Stefanikovej padol priamo pred mojimi ocami strom na trolejbus. Cela ulica neprejazdna.

Posted by Martin Chren on 17. september 2015

Dráma v Bratislave: FOTO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: topky)

Dráma v Bratislave: FOTO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: topky)
​ 

Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave oznamuje vodičom, že Štefánikova ulica v smere na Hlavnú železničnú stanicu je už plne prejazdná.

Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojej webovej stránke informuje, že prvé spoje MHD začali týmto úsekom premávať od 17.10 h, pričom o päť minúť neskôr bola komunikácia v oboch smeroch prejazdná. "Podľa cestovného poriadku však budú všetky spoje premávať až približne o dve hodiny," upozorňuje cestujúcich DPB.

Strom, ktorý dnes popoludní spadol na Štefánikovej ulici, poškodil trakčné vedenie a autobus MHD. Z tohto dôvodu bola ulica v smere na Hlavnú stanicu plne uzatvorená a tvorili sa kolóny. Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Bratislave uviedlo, že pri páde stromu nebola zranená žiadna osoba. 

Viac o téme: TrolejbusObmedzenieŠtefánikova ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu