Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO Vážnej nehody v Bratislave: Martin (30) z Česka skončil po zrážke s mercedesom v nemocnici

Vážna nehoda v Bratislave Zobraziť galériu (3)
Vážna nehoda v Bratislave (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Vážna dopravná nehoda sa stala včera v Bratislave. Vodička (31) mercedesu sa pri odbočovaní zrazila s motocyklistom (30) z Česka. Martin utrpel vážne zranenia, okamžite ho previezli do nemocnice.

Vážna nehoda sa stala včera večer o 18-tej hodine. Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková, podľa doterajších informácií 31–ročná vodička Mercedesu GLA s bratislavským evidenčným číslom jazdila po Trnavskej ceste v smere od Rožňavskej ulice. Pri odbočovaní vľavo na Krasinského ulicu došlo z doposiaľ nezistených príčin k stretu s motocyklom značky BMW F 800 GS, ktorý viedol 30-ročný vodič z Česka.

FOTO Vážnej nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste zasahovali do niekoľkých minút privolaní záchranári. "30-ročný muž utrpel úraz ramena, pleca a zlomeniny dolných končatín. 31-ročná žena utrpela povrchové poranenie v oblasti hrudníka a drieku. Oboch sme previezli do bratislavskej nemocnice v Ružinove," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO Vážnej nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Prítomnosť alkoholu vykonanou skúškou na mieste u vodičky polícia vylúčila. Nehodou bola spôsobená škoda na mercedese vo výške 10 tisíc eur a na motocykli 3 tisíc eur. "Presné príčiny, okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," uzavrela Mihalíková.

 

Viac o téme: NehodaMotocykelBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu