Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutné divadlo pred základnou školou v Bratislave: Vilma (47) ukazovala šušku

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia. sk)

BRATISLAVA - O poriadny rozruch pred jednou z bratislavských základných škôl sa postarala 47-ročná Vilma. Pred deťmi a rodičmi sa nehanebne odhaľovala a ukazovala genitálie. Skončila v rukách polície.

Vilmu už polícia obvinila z výtržníctva. Ako informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff, včera krátko pred deviatou hodinou dopoludnia privolali rozhorčení obyvatelia policajnú hliadku na Dolinskú ulicu v Bratislave. Pred budovou Základnej školy, kde bolo plno žiakov s rodičmi, sa obnažovala 47-ročná Vilma.

"Na mieste prítomným osobám ukazovala svoje genitálie, poprsie a rovnako vulgárne nadávala a urážala prítomných," opísal policajný hovorca. Po tom, čo muži zákona prišli na miesto, spozorovali Vilmu v blízkosti kontajnerového stojiska, ktoré sa nachádza v blízkosti základnej školy. Močila tam.

"Nakoľko sa svojím konaním dopustila spáchania hrubej neslušnosti na mieste verejne prístupnom, bola hliadkou PZ obmedzená na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnená v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. super rýchlom konaní," doplnil Szeiff. V prípade preukázania viny hrozí žene trest odňatia slobody až na tri roky.

Viac o téme: NechutnosťVilma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu