Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dovolenkujte vo Viedni: Autobusový dopravca ponúka k lístku bezplatné MHD

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

VIEDEŇ/BRATISLAVA - Ak chcete cestovať v rakúskej metropole miestnou MHD, stačí vám lístok z Bratislavy do Viedne. Lístok s názvom Wien Ticket totiž zároveň platí aj pre bezplatné cestovanie v rámci mesta. Akcia nie je časovo obmedzená.

Slovenský autobusový dopravca Slovak Lines pokračuje v zmene cestovnej politiky. Po možnosti cestovať z Bratislavy na letisko Schwechat  alebo do Viedne za akciovú cenu už od jedného eura, ponúka v rámci špeciálne zakúpeného lístka aj bezplatnú dopravu po Viedni. „Najmä počas letných prázdnin sme zaznamenali zvýšený záujem o cestovanie do Viedne. Ľudia cestujú za pamiatkami, do ZOO alebo za nákupmi. Dohodli sme sa preto s rakúskou stranou a po tzv. Horúcom lístku sme pripravili pre cestujúcich lístok, ktorý vrámci cesty do Viedne ponúka  aj  bezplatné cestovanie viedenskou MHD.. Podobne po Bratislave môžu cestovať aj Rakúšania, takú istú výhodu poskytujeme aj my Slovákom vo Viedni,“ vysvetlil generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.   

Spoločnosť Slovak Lines, ktorá prevádzkuje okrem prímestskej dopravy aj medzinárodné autobusové linky prišla pred časom so zmenou cestovnej politiky na trase do rakúskej metropoly Viedeň a na letisko Schwechat. K bezplatnému Wi-Fi pripojeniu priamo v autobuse, občerstveniu, či dennej tlači pridala aj možnosť zakúpiť si cestovný lístok od jedného eura. „Lístok, ktorý si zákazníci pri včasnej rezervácii zakúpia za jedno euro sa na bezplatnú MHD vo Viedni nevzťahuje. ,“ povedal šéf autobusového dopravcu.

Na tzv. Wien ticket jazdí autobusový dopravca na trase Bratislava – letisko Schwechat - Viedeň 23x za deň, 7 dní v týždni.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu