Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Krádež v priamom prenose: Spred Lidlu nadrzovku odcudzil mladík bicykel

Tomu sa hovorí odvaha Zobraziť galériu (2)
Tomu sa hovorí odvaha (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA - Internetom koluje video odvážneho mladíka, ktorý ukradol uzamknutý bicykel spred bratislaveského Lidlu na Trenčianskej ulilci. Diskutujúci sa rozdelili na dva tábory. Jedni velebia šľachetný čin ženy, ktorá video zverejnila a takto chce pomôcť, druhí hovoria, že mala zasiahnuť.

Vaše tipy

Šokujúce video ako neznámy páchateľ kradne bicykel sa objavilo na Facebooku len pred niekoľkými hodinami. Vidno na ňom mladíka, ktorý sa skláňa k bicyklu a následne s ním rýchlo uháňa preč, pričom sa ešte pozrie do kamery. Video zverejnila na svojom profile Michaela a takto žiada verejnosť o pomoc pri vypátraní zlodeja, ktorý odcudzil bicykel jej kamarátovi. "Ahojte. Prosím vás, kamarátovi včera ukradli bicykel o 19:06 hodine pri Lidli na Trenčianskej ulici. Bicykel bol značky Specialized Hardrock Sport Disc 2013 29"blk/gloss blk/red color," píše Michaela.
 
Pod žiadosťou sa ale rozpútala vášnivá diskusia, prečo žena nezasiahla. Vysvetlenie ponúka fakt, že video natočil muž, ktorý práve vychádzal z obchodu a zbadal, ako niekto bicykel kradne. Pohotovo vytiahol mobil a začal natáčať. Následne počkal, kým príde majiteľ a vidozáznam mu odovzdal, aby s ním mohol odísť na políciu a použiť ho ako dôkazový materiál. 
 
VIDEO Krádež v priamom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)
Pozrite si video z miesta činu. Ak ste páchateľa spoznali, kontaktujte políciu na čísle 158.
 
Krádež bicykla
Viac o téme: ZlodejBicykelKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu