Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Paródia na víťazstvo Nemečka nad Lintnerom: Slovensko sa smeje ako na Váhostave!

Video paroduje výsledok voľby nového šéfa SZĽH
Video paroduje výsledok voľby nového šéfa SZĽH (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ďalšia paródia na slovenskú realitu! Na internete sa objavilo video zosmiešňujúce staronového šéfa slovenského hokeja Igora Nemečka. Podobná paródia sa už objavila v súvislosti s Jurajom Širokým, kedy otriasala Slovenskom megakauza Váhostav. Nové video má rovnakú formu, iba trochu pozmenený obsah.

Asi každý si pamätá na paródiu videa Širokého Váhostavu, kde humorista Jano Gordulič natitulkoval španielskeho komika, aby zosmiešnil podnikateľove praktiky. Vtedy klip obletel a zabával celé Slovensko. Smiech cez slzy tento raz ponúka nová paródia na staronového šéfa slovenského hokeja Igora Nemečka.

"Volám sa Igor Nemeček, už 4 roky som prezident SZĽH a v živote som nestál na korčuliach," začína video s titulkami. "Ani raz!," pokračuje paródia. "Chápeš, šéf SZĽH a v živote nehral hokej."

"Ale nevadí, ja neodídem. Mám ešte rozrobených niekoľko projektov," pokračuje vtip ďalej. Ďalej sa humorista chváli ako vybavil Majstrovstvá sveta v roku 2019 u nás, aj keď sme kandidovali samy. "Sľúbil som po majstrovstvách, že rozdelím všetkým mužstvám 2 milióny eur. A ja im nič nedám. Vyhovorím sa na zlú ekonomiku zväzu. Ale moja vina to nebude," smeje sa komik. "A neplánujete odstúpiť?," pýta sa moderátor. "Isteže nie, veď mne je tu dobre," dodal humorista. A na záver autor zosmiešnil Nemečekov projekt Korčuluje celé Slovensko, ktorý nikto ani len nepozná.

Video sa objavilo na YouTube a jeho autor je zatiaľ neznámy. V skutočnosti na videu účinkoval španielsky komik Juan Joya Borja s prezývkou El Risitas. Ten stratil na pláži devätnásť panvíc a bol o tom porozprávať v talkshow.

Video ukazuje ako vyhral voľby prezident, ktorý má byť pravou rukou oligarchu a kontroverzného podnikateľa Juraja Širokého, oproti hokejovej hviezde a obľúbenej osobnosti v podaní Richarda Lintnera, za ktorým stála veľká časť verejnosti spolu s hokejovými hviezdami ako Peter Bondra, Zdeno Chára, Marián Gáborík či Marián Hossa. Opäť je to smiech cez slzy, bohužiaľ.

Viac o téme: Juraj ŠirokýVáhostavIgor Nemeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu