Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pátrame po 15-ročnej Nikole na FOTO: Rozišla sa s priateľom a mame poslala hrozivú SMS!

Nikola  Zobraziť galériu (2)
Nikola (Zdroj: Foto: polícia)

ZVOLEN – Naposledy ju videli včera večer na Malokarpatskej ulici v Bratislave so svojím priateľom. V ten večer sa rozišli a Nikola mame napísala esemesku, z ktorej behal mráz po chrbte.

Po rozchode a odchode priateľa na autobus Nikola napísala svojej mame podivnú SMS. Mama dostala strach, aby si jej dcéra nesiahla na život. Od 19-hodiny včera večer má mobilný telefón vypnutý, doposiaľ o sebe nepodala žiadnu správu a miesto jej súčasného pohybu či pobytu nie je známe.

V súčasnosti je predpoklad, že nezvestná Nikola Uhliarová by sa mohla  zdržiavať v niektorom z nákupných centier na území Bratislavy, prípadne v ubytovacích zariadeniach. 

Z uvedeného dôvodu polícia žiada o pomoc aj širokú verejnosť pohybujúcu sa v súčasnosti v nákupných centrách, v ubytovacích zariadeniach, prostriedkov MHD, ako aj ľudí, ktorí nezvestnú  akýmkoľvek spôsobom  poznali, aby svojimi informáciami dopomohli k vypátraniu nezvestnej Nikoly Uhliarovej.

Popis nezvestnej: Vysoká 170 cm, štíhlej postavy, má plavé vlasy s melírom dlhé po plecia, zeleno-hnedé oči, jazvu na brade.

Popis oblečenia: Na sebe mala oblečenú čiernu prešívanú bundu s kapucňou, žlto-modrú mikinu, čierne teplákové nohavice- vpredu hviezdičky a vzadu pásiky sivej farby, čierne topánky s ružovými pásikmi s bielou podrážkou.

Nikolu krátko pred polnocou zachytila priemyselná kamera
Zobraziť galériu (2)
Nikolu krátko pred polnocou zachytila priemyselná kamera  (Zdroj: PZ)

Pátra po nej vrtuľník aj policajné psy

Od včerajšieho večera až doposiaľ policajti viacerých zložiek Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV intenzívne pátrajú po nezvestnej Nikole. O spoluprácu pri pátraní požiadali príslušníkov Hasičského a záchranného zboru SR, mestskú políciu, na pátraní participujú príslušníci Dobrovoľného hasičského  a záchranného zboru. V rozsiahlej pátracej akcií sa naďalej pokračuje, žiaľ, zatiaľ bez želaného úspechu. V súčasnosti aj za využitia vrtuľníka, hipologov, kynológov sa pokračuje v prepátravaní miest, ktoré mala nezvestná rada. Ide o priľahlý les v mestskej časti Lamač, Záhorskú Bystricu a jej okolie, prepátrané boli aj polorozpadnuté a opustené budovy, ako  aj miesta verejnosti dostupné.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného 15-ročného dievčaťa, nám oznámte na známe bezplatné číslo 158, prípadne tak môžete  urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu