Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bitka v košickom podniku: Hustá atmosféra, prítomný aj minister financií Kažimír!

Peter Kažimír
Peter Kažimír (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE - Ako za starých čias. Tak pomenoval minister financií Peter Kažimír svoj návrat do rodných Košíc. Podľa našich informácií však nešlo len o rozhovory s kamarátmi niekde doma v komornej atmosfére pri pohári vína, ale v piatok si doprial aj návštevu jedného z miestnych podnikov, kde sa strhla bitka.

Boli ste svedkom incidentu? Ak áno, budeme veľmi radi, ak nám svoje informácie, prípadne fotografie, pošlete na e-mailovú adresu tipy@topky.sk.

Ako už býva "dobrým" zvykom, piatková noc plodí veľa horúcich hláv a niektoré z nich sa potom potrebujú vyventilovať. Stalo sa tak aj včera v známom košickom bare, kde došlo k bitke. Zaujímavosťou je, že v podniku sa v tom čase nachádzal aj minister financií Peter Kažimír, ktorý sa na chvíľku uvoľnil od povinností v hlavnom meste.

Našťastie na miesto nebol nutný výjazd sanitky. Andrej Hirjak z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby nás informoval, že neevidujú žiadny záznam tohto druhu. Rovnako tak nebol podľa košickej policajnej hovorkyne Jany Mesárovej nutný ani zásah mužov zákona.

Podľa reakcie, ktorú nám minister zaslal, bola situácia zvládnuteľná a do potýčky sa nezaplietol. "Žiadnym účastníkom som nebol. Bola to taká trma vrma v mojej blízkosti, bez mojej účasti. Bol som v rodných Košiciach po dlhšej dobe. Bolo to ako za starých čias :)," napísal nám Peter Kažimír.

Podľa nášho zdroja však nebol jediným politikom, ktorý do podniku zavítal. Kažimíra mal sprevádzať aj minister životného prostredia Peter Žiga, tiež rodený Košičan.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu