Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO Nehody na diaľnici D1: Zrazili sa dve autá, zranenú osobu odvážal vrtuľník!

Foto z nehody Zobraziť galériu (3)
Foto z nehody (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Na diaľnici D1 na 30. kilometri sa zrazili dve osobné automobily, jednu zranenú osobu odviezol vrtuľník. Pri dopravnej nehode zasahovali seneckí a trnavskí hasiči. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. Diaľnica je už prejazdá.

Dnes okolo štvrť na deväť došlo na diaľnici D1 v 30-tom km v smere do Bratislavy k dopravnej nehode. "Podľa doterajšieho šetrenia na mieste došlo pri dopravnej nehode k zrážke vozidla Škoda Fabia vychádzajúceho z odstavného zálivu s motorovým vozidlom Audi Q7 jazdiacim v pravom jazdnom pruhu. Po zrážke skončilo vozidlo Škoda Fabia mimo vozovky v poli," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Karina Považanová. 

FOTO Nehody na diaľnici
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste zasahovali spolu desiati hasiči na dvoch autách. Okrem iného museli vyslobodzovať zakliesnenú zranenú 40-ročnú ženu, ktorú podľa informácií krajského riaditeľstva následne odviezla do nemocnice letecká záchranná služba. "Jedna žena utrpela úraz hrudníka, bola pri vedomí, vrtuľníkom sme ju previezli do nemocnice v Ružinove. Jednu osobu sme ošetrili na mieste," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Dychové skúšky požitie alkoholu v prípade oboch účastníkov nehody vylúčili. "Materiálna škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená vo výške 18 tisíc eur," doplnila hovorkyňa. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia, sú v štádiu šetrenia. Po zadokumentovaní a odstránení následkov dopravnej nehody bol uvedený úsek diaľnice D1 opäť sprejazdnený bez obmedzení.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu