Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexuálny škandál v slovenskej armáde: Nahým vojačkám vbehol do izby, chcel sa zabaviť!

(Zdroj: topky)

BRATISLAVA – Konečne pohoda v kasárňach, večerná seansa po ťažkom dni cvičení sa však pre vojačky zmenil v horor. Do izby im totiž nabehol mužský kolega, ktorému sa očividne dámska spoločnosť zapáčila natoľko, že nechcel odísť. Teraz ho vyšetrujú z neuposlúchnutia rozkazu a obťažovania.

Celý incident sa odohral minulý týždeň vo výcvikovom stredisku. Vojaci a vojačky sú pritom od seba izolovaní práve z dôvodu, aby nedochádzalo k sexuálnym stykom. Jeden z profesionálnych príslušníkov našej armády však rozkaz nekontaktovať vojačky porušil. Večer prišiel do izby a začal ich údajne obťažovať.

Ľahol si na posteľ k jednej z nich. Vraj si s ňou spoločne chcel iba vypočuť hudbu. Dievčatám táto spoločnosť vadila a naliehali na vojaka, aby ich kasárne opustil. Jemu sa však nechcelo, a preto ho nahlásili nadriadeným. Tí teraz celý incident prešetrujú. „Profesionálny vojak porušil denný poriadok. Bližšie detaily nie je možné vzhľadom k prebiehajúcemu vyšetrovaniu zverejniť,“ reagoval hovorca ozbrojených síl Štefan Zemanovič.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu