Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tréner Dušan prežil peklo kvôli obvineniam z obťažovania: Súd mu nakoniec dal za pravdu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

TRENČÍN - Ešte pred dvoma rokmi sme vás informovali o prípade, keď čelil tréner karate Dušan Hajmach obvineniam zo sexuálneho zneužívania vtedy len 17-ročnej zverenkyne. Ak by mu dokázali vinu hrozilo by mu až 15-ročné väzenie. Trénera však sudca oslobodil spod obžaloby pre zločin obmedzovania osobnej slobody a zločin sexuálneho násilia a konštatoval, že tréner je nevinný.

Okresný súd v Trenčíne právoplatným rozsudkom zo dňa 11.12. 2012 oslobodil trénera Dušana Hajmacha spod obžaloby pre zločin obmedzovania osobnej slobody a zločin sexuálneho násilia.

Podľa tvrdení v obžalobe, tréner vylákal svoju 17-ročnú zverenkyňu Martinu v roku 2006 pod zámienkou sústredenia na výlet do Prahy, čím obmedzil jej osobnú slobodu a navyše podľa obvinení ju o rok neskôr vylákal do svojho bytu, kde malo dôjsť k nedobrovoľnému orálnemu styku

"To čo sa stalo, bolo naozaj veľmi ťažké pre mňa a ešte stále po šiestich rokoch to v sebe nemám uzavreté," vypovedala pred rokmi Martina. Dušan Hajmach obvinenia od začiatku kauzy zásadne odmietal. "Je to celé vymyslené a nie je to pravda," povedal vtedy obvinený tréner. Jeho slová nakoniec potvrdil aj súd a Dušana označil vo všetkých bodoch obžaloby za nevinného. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu