Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Chlapca dokopali v šatni!

„Tu ma kopali a bili hlava-nehlava,“ ukazuje Jožko (10). Zobraziť galériu (2)
„Tu ma kopali a bili hlava-nehlava,“ ukazuje Jožko (10).

MARTIN - Ďalší prípad šikanovania v škole! Jožka Naďa (10) z Martina týrajú už dlhší čas.

Pred niekoľkými dňami ho dvaja spolužiaci údajne dokopali na zemi v šatni. Celý prípad vyšetruje polícia. Spomínaný incident sa odohral minulý týždeň v šatni Základnej školy Aurela Stodolu v Martine.

„Keď nám skončilo vyučovanie, išiel som do šatne prezuť sa. Na lavičke boli topánky, tak som ich dal dole. Vtom ma spolužiak hodil o mreže, a keď som spadol na zem, začal ma spolu s ďalším spolužiakom kopať do brucha. Bránil som sa, aby ma netrafili do hlavy,“ hovorí Jožko Naďo (10). Šokovaný a vystrašený piatak utekal za triednym učiteľom a všetko mu rozpovedal.

Rodičia chlapca si myslia, že vedenie školy neurobilo nič, aby šikanovaniu zabránilo. „Riaditeľka mi na druhý deň povedala, že o celej situácii vie a bude to riešiť. Moje telefónne číslo odmietla. Keď sa mi po troch dňoch neozvala, išiel som za ňou. Povedala, že mi chcela volať, no neviem kam, keď nemala moje číslo,“ čuduje sa otec Jozef Naďo (37), ktorý na oboch útočníkov podal trestné oznámenie.

„Podozriví a napadnutý budú vypočutí začiatkom budúceho týždňa,“ povedal nám žilinský policajný hovorca Igor Mahút. Agresívnych chlapcov, ktorí dokopali malého Jožka, sme doma nenašli. Keďže sú prázdniny, nepodarilo sa nám v škole zastihnúť ani riaditeľku a jej mobilný telefón bol celý deň vypnutý.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu