Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Predpoveď počasia na najbližšie dni: Bude horúco, ale niečo nám znepríjemní náladu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Leto je v plnom prúde a posledné dni nám to dokazuje aj počasie. Horúčavy sú však sprevádzané aj silnými búrkami, ktoré neustanú ani v nasledujúcich dňoch. Pozrite sa, akú predpoveď si pre nás prichystali meteorológovia zo SHMÚ.

Pondelok - prevažne oblačno. Postupne, najmä popoludní na mnohých miestach prehánky, dážď, miestami búrky, ojedinele aj s krúpami. Najvyššia denná teplota 24 až 30 stupňov. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 17. Východný až juhovýchodný vietor 2 až 6 m/s (5 až 20 km/h), pri búrkach zosilnie.

Utorok - polooblačno až oblačno. V noci ojedinele, cez deň na mnohých miestach prehánky. Miestami aj búrky. Nočná teplota 18 až 13. Denná teplota 24 až 29, na Orave, Liptove, Spiši a Horehroní miestami okolo 22. Prevažne juhovýchodný vietor, do 5 m/s, pri búrkach zosilnie.

Streda - polooblačno až oblačno. V noci ojedinele, cez deň, najmä popoludní na mnohých miestach občasný dážď alebo prehánky, miestami aj búrky. Nočná teplota 18 až 13, denná 25 až 30 stupňov, na severe miestami aj chladnejšie. Južný až juhovýchodný vietor 2 až 5 m/s (5 až 20 km/h), pri búrkach zosilnie.

Štvrtok - prevažne veľká, v noci a dopoludnia prechodne zmenšená oblačnosť. Miestami prehánky a búrky. Nočná teplota 19 až 13 stupňov. Denná teplota 24 až 30 stupňov.

Piatok - prevažne oblačno. Na mnohých miestach prehánky, ojedinele aj búrky. Nočná teplota 19 až 13. Denná teplota 24 až 30 stupňov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu