Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Panika v bratislavskej nemocnici: Chodbami sa valila voda, pacienti v ohrození?!

Povodeň v nemocnici
Povodeň v nemocnici (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA – Včerajšia silná prietrž mračien vydesila zdravotnícky personál, ale najmä pacientov v bratislavskej nemocnici na Antolskej ulici. Voda sa valila chodbami a tí, ktorí nemuseli, radšej neopúšťali svoje lôžka. Našťastie, pohotový personál hneď zasiahol a vodu svojpomocne odčerpal. Situáciu sa podarilo zachytiť na videu.

V nedeľu popoludní zatopila voda do výšky dvoch centimetrov 1. poschodie Nemocnice sv. Cyrila a Metoda v Bratislave vrátane centrálneho príjmu. „Voda sa dostala do nemocnice počas silnej prietrže mračien, keď kanalizácia nestíhala odvádzať prívalové zrážky,“ informovala hovorkyňa UNB Petra Stano Maťašovská.

Personál zachvátila panika, pacienti sa obávali, či nebudú musieť nemocnicu opustiť, prípadne či im nehrozí transport do iného zariadenia. Našťastie, zamestnanci reagovali pohotovo. „Situáciu sme okamžite riešili odčerpaním vody,“ doplnila hovorkyňa.

Nedeľné popoludnie bolo v nemocnici na Antolskej nezvyčajne rušné, no, o pacientov bolo aj napriek povodni postarané. „Nič mimoriadne sa nestalo. Zdravotnú starostlivosť sme poskytovali bez prerušenia,“ uzavrela Maťašovská.

Vytopená nemocnice Antolská

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu