Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Všetci cestujúci s Ryanair zbystrite pozornosť: Chystajú sa nové zmeny!

(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair ešte koncom minulého roka predstavila novinky, ktoré majú priniesť zlepšenie jej zákazníckeho servisu. Učinila tak na základe spätnej väzby, ktorú dostala na webovej stránke od svojich klientov. Aerolinky potvrdili, že uvedené zmeny plánujú zaviesť do konca marca 2014. Keď patríte medzi cestujúcich, ktorí lietajú s Ryanairom, mali by ste vedieť o pripravovaných zmenách. Prinášame tie najdôležitejšie nové zmeny, ktoré sa vás budú týkať.

1. Poplatky za batožinu

Od 5. januára klesol poplatok za štandardnú batožinu zo 60 eur na 30 eur pri odbavovacom pulte a zo 60 na 50 eur pri odletovej bráne.

2. Druhá príručná taška

Ryanair v súčasnosti umožňuje cestujúcim zobrať si na palubu aj druhú príručnú tašku, nie však väčšiu ako 35 x 20 x 20 cm.

3. Palubná vstupenka

Zníži sa poplatok za opätovné vydanie palubného lístka zo 70 na 15 eur. Platí to však iba pre tých, ktorí už absolvovali on-line check-in.

4. Tiché lety

Ryanair prevádzkuje po novom "tiché lety", a to pred 8 hodinou ráno a po deviatej hodine večer. Počas nich nebudú klienti rušení hláseniami a taktiež sa stlmia svetlá, aby si zákazníci mohli pokojne zdriemnuť.

5. Skupinové a korporátne cestovné služby

Pre cestujúcich bola na vylepšenej webovej stránke ryanair.com zriadená nova sekcia “Skupiny”. Spoločnosť v najbližších týždňoch predstaví aj nový obchodný product s flexibilnými cestovnými lístkami či rezervovanými sedadlami, keďže Ryanair pokračuje vo svojom raste po celej Európe. Zavedením služby “Skupiny” uľahčí Ryanair cestovanie pre všetkých ľudí cestujúcich v skupine vrátane škôl, športových klubov a iných väčších organizácií.

6. Rezervácia leteniek od 1. februára

Od 1. februára zavádza Ryanair do lietadiel miestenky. Je to reakcia na zvýšený dopyt zo strany cestujúcich. Rezervovať letenku si môžete na domovskej stránke leteckej spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu