Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pozor na víkendové počasie: V noci prituhne, potešia dve veci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Jeseň sa už naplno usadila za našimi dverami, o čom okrem opadaných stromov svedčí aj čoraz viac prituhujúca zima. Ani tento víkend to nebude inak. Teploty nepresiahnu trinásť stupňov celzia, ale predpoveď SHMÚ poteší aspoň v tom, že by nemalo pršať a silno fúkať.

Piatok - polojasno. Miestami, najmä predpoludním, zamračené nízkou oblačnosťou a hmlisto. Ojedinele mrholenie alebo slabý dážď, pri ktorom sa na severe môže tvoriť poľadovica. Najvyššia denná teplota 6 až 12 stupňov. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 3. Slabý premenlivý vietor.

Sobota - prevažne polojasno, v nižších polohách dopoludnia miestami zamračené nízkou oblačnosťou a hmlisto. Nočná teplota 4 až -1, na severe miestami okolo -3. Denná teplota 8 až 13 stupňov. Bezvetrie alebo slabý vietor.

Nedeľa - nad strednou Európou sa bude udržiavať pás vysokého tlaku vzduchu. Jasno až polojasno, v nižších polohách dopoludnia miestami hmla alebo nízka oblačnosť, ktorá sa najmä na juhozápade ojedinele udrží do popoludnia. Nočná teplota 2 až -3 stupňov, denná 7 až 12, pri hmle okolo 5. Slabý premenlivý, na juhozápade juhovýchodný vietor do 5 m/s.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu