Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Chlapec (15) vzal parťákov otcovým autom: Skončili na streche v cintoríne!

Kamaráti s autom skončili v plote cintorína Zobraziť galériu (3)
Kamaráti s autom skončili v plote cintorína (Zdroj: polícia)

ŽILINA - "Podarené" zavŕšenie školských prázdnin. Dobrodružná jazda štyroch tínedžerov ukradnutou rodinnou Hondou skončila v nedeľu hrozivo vyzerajúcou nehodou. S autom vo vysokej rýchlosti vyleteli z cesty a prevrátili sa na kapotu. Nikto z nich sa pri havárii našťastie nezranil, pri pohľade na totálne zdemolovaný rodinný teréniak však vyhŕkne slza zrejme nejednému rodičovi.

Skupinka štyroch tínedžerov chcela školské prázdniny zavŕšiť jedinečným úletom. Nevyšlo to však úplne podľa ich predstáv. Keď jeden z nich nebadane "potiahol" rodičovské terénne auto, aby sa v ňom s kamarátmi previezol, zrejme pozabudol na to, že okrem šoférskych skúsenosti a veľkého kusu odvahy bude potrebovať aj vodičák.

Na rodičovskej Honde CR-V sa spolu s troma ďalšími tínedžermi vo veku od 15 do 16 rokov rútil cestou v Bitárovej smerom na Žilinu, keď vo vysokej rýchlosti dostal šmyk a vyletel zo zákruty. "Následne prešiel mimo vozovku, kde sa prevrátil na strechu a narazil do oceľového oplotenia miestneho cintorína," uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Toto už rodinná Honda zrejme nerozchodí.
Zobraziť galériu (3)
Toto už rodinná Honda zrejme nerozchodí.  (Zdroj: polícia)

Tínedžeri sa našťastie v prevrátenom aute nezranili, no s teréniakom sa budú musieť rodičia zrejme rozlúčiť. Pri pohľade na vrak, ktorý im ostal po bláznivej jazde kamarátov, im určite niet čo závidieť. "Hmotná škoda je odhadnutá na cca 15.000,-€," dodala Balogová. V prvom rade si však určite vydýchli, že je v poriadku ich nezbedný syn.

Alkohol tínedžerovi nenamerali. Pod nehodu sa pravdepodobne podpísalo najmä nerozvážne predvádzanie sa a nedostatočne šoférske skúsenosti. Polícia ďalšie okolnosti prípadu vyšetruje.

Chlapec (15) vzal parťákov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu