Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bin Ládin na obchvate v B. Bystrici: Vodičku vraj vystrčil z idúceho auta!

Auto, do ktorého vrazila, sa prevrátilo na strechu
Auto, do ktorého vrazila, sa prevrátilo na strechu (Zdroj: Tv JOJ, SITA)

BANSKÁ BYSTRICA – Najkurióznejšia nehoda, akú odťahováci zažili! Polícia v sobotu ráno riešila na obchvate Banskej Bystrice naozaj bizarnú nehodu. Vodička (35) tam najprv nabúrala do pred ňou idúceho auta, z miesta ušla a nakoniec za jazdy vyskočila z auta. Ešte čudnejšia však bola výhovorka, ktorou sa žena polícii snažila svoje konanie ospravedlniť.

Šoférka na obchvate nabúrala do zásahového vozidla, ktoré sa prevrátilo na strechu a jeho vodič sa zranil. Žena za volantom však ani nespomalila a pokračovala v šialenej jazde. Po asi piatich kilometroch potom spomalila, otvorila dvere a za jazdy vyskočila z auta. To nakoniec skončilo vo zvodidlách.

Pracovníci odťahovacej služby takéto niečo ešte nezažili. "Toto je jedna z tých kurióznejších nehôd, keď jeden vodič je od druhého vzdialený asi 5 kilometrov," povedal pre Tv JOJ Ján Benčík z odťahovej služby. Ešte kurióznejší však bol údajný dôvod bláznivej jazdy. Vodička sa policajtov snažila presvedčiť, že ju z auta vystrčil svojho času najhľadanejší terorista sveta Usáma bin Ládin.

Keďže historky šialenej šoférky nasvedčujú tomu, že si pred jazdou „pochutila“ na omamných látkach, bola jej odobratá krv."U vodičky bol nariadený odber krvi. Dychová skúška prítomnosť alkoholu neukázala," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. V prípade pozitívnych výsledkov nie je vylúčené, že jej za nepríčetnú jazdu bude hroziť aj basa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu