Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Policajt (†22) z V. Krtíša zázračne prežil pád zo schodiska: Po roku sa zabil sám!

Mladý policajt býval v tomto vchode
Mladý policajt býval v tomto vchode (Zdroj: TV MARKÍZA)

VEĽKÝ KRTÍŠ - Dostal druhú šancu na život, no premrhal ju. Len pred necelým rokom mladý policajt (22) z Veľkého Krtíša akoby zázrakom prežil hrozivý pád zo 6. poschodia. Malo ísť o nešťastnú náhodu, no podľa informácií Tv Markíza mal psychické problémy, ktoré teraz vyvrcholili samovraždou.

V jednom z bytov na veľkokrtíšskom sídlisku býval policajt sám. Práve tam ho našli ležať bez známok života hasiči, ktorých zalarmovala vystrašená matka. Tá sa po minuloročnom nešťastí, kedy jej syn takmer prišiel o život, musí vyrovnávať s ďalšou ranou. Tentoraz však trvalou.

Mladík chcel byť policajtom ako jeho otec a tak pred troma rokmi nastúpil do ich služieb. Údajne trpel psychickými problémami, ktoré mali mať na svedomí aj jeho minuloročný pád zo 6. poschodia. Polícia vtedy prípad uzavrela ako nešťastnú náhodu a jeho psychický stav preto neskúmali. Susedia však už v tom čase tvrdili, že mladý policajt sa chcel zabiť.

Hrozivý pád na betón vtedy akoby zázrakom prežil a zo zranení sa pomaly zotavoval. Dokázal sa už vraj pomocou barlí postaviť na nohy. Hoci od nešťastia bol naďalej v policajnom zbore, do služby už nenastúpil. Bol dlhodobo práceneschopný a ku koncu mája mal od polície odísť. "Lekárska komisia Ministerstva vnútra prehodnotila jeho zdravotný stav a vydala rozhodnutie o nespôsobilosti na výkon štátnej služby," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Či práve táto skutočnosť mohla byť dôvodom, prečo si mladý muž siahol na život, sa už zrejme nedozvieme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu