Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Snehová kalamita: Europoslankyňu Moniku Beňovú zafúkalo vo Frankfurte!

Pred parlamentom sa nahromadili odstavené trolejbusy. Zobraziť galériu (3)
Pred parlamentom sa nahromadili odstavené trolejbusy. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Snehová kalamita sa nedotkla len bežných občanov. Svoje stopy zanechala aj na našich zákonodarcoch a jej dôsledky dokonca presiahli hranice našej vlasti. Europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová uviazla na letisku vo Frankfurte. Poslancovi Gáborovi Gálovi zas zamrzla brána na dome.

Kým Bratislava sa trápi s tonami snehu a úrady vyzývajú ľudí, aby necestovali autami, ale používali radšej verejnú dopravu, niektorí politici predsa len jazdili na vlastnú päsť. "My, ktorí sme vyrástli v horách stredného Slovenska, so nehom nemáme problém," pochválil sa poslanec Ľudovít Kaník. Priznal sa, že napriek odporúčaniu sa po Bratislave prevážal vlastným autom. "Všetko šlo absolútne hladko, skôr som sa bál aby niekto nenarazil do mňa." Kaník si zatiaľ sneh užil iba v Bratislave. V jeho domovskej Banskej Štiavnici ešte dnes ráno svietilo slnko.

O čosi horšie na tom bol Gábor Gál, poslanec Mostu-Híd. "Väčšie problémy som nemal, no keď napadne viac snehu, neviem si otvoriť elektrickú bránu k domu," posťažoval sa. "Matka príroda ma zamkla. Trochu som sa narobil pri odhadzovaní snehu," uzavrel.

Zdá sa, že najväčšie problémy má zatiaľ europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová. Tá na sociálnej sieti napísala, že jej hrozí neplánované nocovanie vo Frankfurte.

Monika Beňová sa na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

"Zatiaľ som vo vlaku a ten mešká len desať minút. Ale vraj sú zrušené všetky lety z Frankfurtu do Viedne, tak neviem..." povedala Topkám Beňová.

Monika Beňová čaká na vlak z Offenburgu do Frankfurtu. Z Frankfurtu mala letieť do Viedne.
Zobraziť galériu (3)
Monika Beňová čaká na vlak z Offenburgu do Frankfurtu. Z Frankfurtu mala letieť do Viedne.  (Zdroj: Facebook MFB)

Večer nás už Beňová informovala, že jej let do Viedne zrušili. "Nocujem vo Frankfurte. Rodina si tak odomňa oddýchne o niečo dlhšie," dodala v dobrej nálade.

Nezávislý poslanec Alojz Hlina kalamitu zvládol najjednoduchšie. Auto nechal autom a po Bratislave sa presúval pešo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu