Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Politici na plese: Borec sa pochválil sexi manželkou, Mikloš s tou istou!

Prestížny Ples v opere si nenechali ujsť ani politici. Zobraziť galériu (9)
Prestížny Ples v opere si nenechali ujsť ani politici. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Luxusný a pompézny! Na otváracom Plese v opere sa ukázali už tradičné tváre šoubiznisu. Nechýbali však medzi nimi ani plesové stálice z politiky ako exminister financií Ivan Mikloš, starostka bratislavského Starého Mesta Tatiana Rosová a primátor Bratislavy Milan Ftáčnik. V tom najlepšom svetle sa prišiel ukázať aj šéf rezortu spravodlivosti Tomáš Borec so sexi blondínou!


Kým v minulých rokoch si spomedzi politikov záujem médií počas plesu v historickej budove Slovenského národného divadla užíval hlavne Ivan Mikloš, ktorý s manželkou navštevuje akciu dlhé roky, ich hviezdne časy, zdá sa, sú minulosťou.

Miklošovci počas ostatných 5 Plesov v opere, v strede z tohto roka.
Zobraziť galériu (9)
Miklošovci počas ostatných 5 Plesov v opere, v strede z tohto roka.  (Zdroj: Ján Zemiar, Peter Frolo, SITA)


Štafetu prebrali minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák s jeho manželkou Jarmilou Hargašovou- Lajčákovou. Tá pútala pohľady nielen mužských hostí odvážnym transparentným rozparkom, ktorý toho odhalil viac než dosť.

Manželia Lajčákovci.
Zobraziť galériu (9)
Manželia Lajčákovci.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Jarmila Hargašová-Lajčáková
Zobraziť galériu (9)
Jarmila Hargašová-Lajčáková


Staromestská starostka Rosová prekvapila mladistvým výzorom, ku ktorému jej dopomohol výber mejkapu, účesu aj šiat ružovej farby. Manželka bratislavského primátora Ftáčnika Zlatica zvolila už tradične decentné čierne šaty.  

Tatiana Rosová s manželom.
Zobraziť galériu (9)
Tatiana Rosová s manželom.

Milan Ftáčnik s manželkou Zlaticou.
Zobraziť galériu (9)
Milan Ftáčnik s manželkou Zlaticou.  (Zdroj: Jan Zemiar)


Pozvánkou na trinásty ročník Plesu v opere nepohrdol ani minister spravodlivosti Tomáš Borec. Na akciu prišiel v sprievode svojej manželky Petry. Tá sa pred časom priznala, že pozornosť médií veľmi nevyhľadáva, na sobotňajšom plese to však vyzeralo inak. Nášmu fotografovi sa nevyhýbala, pričom sexi blondínka predviedla dokonalý úsmev. Niet divu, pracuje totiž ako zubárka.

Tomáš Borec s manželkou Petrou.
Zobraziť galériu (9)
Tomáš Borec s manželkou Petrou.  (Zdroj: Jan Zemiar)


Ministrova manželka sa predviedla v čiernej róbe na ramienka, vo voľnom čase však uprednostňuje skôr športové oblečenie. Sympatická blondínka je za ministra vydatá už 11 rokov a spolu majú 3 deti. Borec v minulosti randil aj s inou blondínou, markizáckou moderátorkou Kvetou Horváthovou (vtedy Kmotorkovou).

Minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák s manželkou Jarmilou vľavo a minister spravodlivosti Tomáš Borec s manželkou Petrou.
Zobraziť galériu (9)
Minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák s manželkou Jarmilou vľavo a minister spravodlivosti Tomáš Borec s manželkou Petrou.  (Zdroj: Orange)


Trinásty Ples v opere, na ktorom sa okrem mediálne známych osobností zišli významné osobnosti z oblasti kultúry, vedy, umenia, politiky a podnikania, otvoril tohtoročnú plesovú sezónu. Hostí pri červenom koberci tento rok nevítali len blesky fotoaparátov, ale i hanlivé pokriky účastníkov Kontraplesu, ktorí tvrdia, že Ples v opere je výsmechom stovkám tisícov Slovákov, ktorí žijú pod hranicou chudoby.

Úcastníci akcie Ples nespokojných občanov sa zhromaždili pred historickou budovou SND.
Zobraziť galériu (9)
Úcastníci akcie Ples nespokojných občanov sa zhromaždili pred historickou budovou SND.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu