Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Reťazová havária pri Bánovciach: Zrážku troch áut a kamióna neprežil Vietnamec!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU – Na cestách vyhasol ďalší život! Tragédiou skončila včerajšia nehoda v obci Jerichov (okres Bánovce nad Bebravou), kde sa popoludní zrazili tri autá a jeden kamión. V osobnom vozidle BMW zahynul Vietnamec, do ktorého čelne vrazil neovládateľný nákladiak. Vodič ďalšieho auta skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici.

Reťazovú haváriu spustila čelná zrážka nákladného auta Renault Premium, za volantom ktorého sedel vodič (47) zo Zvolena  a šoféra Škody Octávia z Prievidze, ktorý z nezistených príčin prešiel do protismeru. Silný náraz odrazil Octáviu do bratislavského Peugeotu, ktorý prechádzal po ceste smerom na Prievidzu a neovládateľné nákladné auto prešlo do protismeru.

Tam sa zrazilo s ďalším autom, v ktorom sedel Vietnamec z Česka. „Po zrážke  kamiónu a BMW prešli vľavo mimo vozovku a vozidlo BMW ostalo zakliesnené pod kamiónom,“ uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Hromadná nehoda si vyžiadala život Vietnamca a ťažké zranenia vodiča Octávie, šofér Peugeotu sa nezranil.

Príčiny a miery zavinenia tragickej nehody sú predmetom vyšetrovania. „Na miesto dopravnej nehody bol prizvaný súdny znalec, ktorý vypracuje znalecký posudok na zistenie príčiny a miery zavinenia tejto dopravnej nehody,“ dodala Antalová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu