Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rezešová sa chce dostať z väzby v Maďarsku: Svadba v base?!

(Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Eva Varholíková-Rezešová, ktorá má mať na svedomí štyri ľudské životy, sa pravdepodobne nedokáže zmieriť s väzbou v Maďarsku a snaží sa prísť na spôsob, ako z nej uniknúť. Jednou z možností, o ktorej vraj špekuluje, je svadba s jej snúbencom Lukášom Trnovským.

Od tragickej nehody Evy Rezešovej na maďarskej diaľnici M3 smerom na Budapešť ubehli už tri mesiace. Košičanka za volantom svojho BMW zrejme zaspala a narazila zozadu do Fiatu Punto. Auto vrazilo do zvodidiel a okamžite vzbĺklo. Vo vraku zhoreli traja ľudia, štvrtej žene sa podarilo z auta vyjsť, s vážnymi popáleninami skončila v nemocnici, kde však neskôr zraneniam podľahla. Vo fiatke sa viezli dve sestry a ich manželia. BMW skončilo prevrátené na streche. Podľa maďarskej polície Eva nabúrala pod vplyvom alkoholu a možno aj drog. Na súd teraz čaká vo vyšetrovacej väzbe v Maďarsku a podľa tamojších zákonov jej hrozí 5 až 10 rokov za mrežami.

Vidina strávenia dní v maďarskej väzbe minimálne do Vianoc však Rezešovej veľmi nevonia a podľa zdroja denníka Plus 1 deň by sa najradšej vydala, aby jej tak bol umožnený presun na Slovensko. Jej žiadosť o premiestnenie do domáceho väzenia súd už raz zamietol, a tak dedička miliónov potrebuje nájsť iné východisko. Súd by však skúmal, či nejde o účelový sobáš, čo by bolo v tomto prípade dosť zjavné. Takže Rezešovej plán by aj tak nemusel vyjsť.
.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu