Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Chlapec (2) vypadol z tretieho poschodia: V kríkoch si ho všimol až okoloidúci chodec!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Dnes krátko po 12.00 hod prijala polícia na linke 158 oznámenie, že v druhom bratislavskom okrese došlo k zraneniu dieťaťa. Podľa doterajších informácií mal dvojročný chlapec vypadnúť z okna na treťom poschodí obytného domu.

Okno malo byť zabezpečené sieťkou proti hmyzu, ktoré však chlapec vytlačil a tak sa dostal von. V byte sa v čase nešťastia nachádzal jeho starý otec. Chlapec mal obrovské šťastie. Spadol do kríkov, kde si ho všimol okoloidúci chodec, ktorý pohotovo privoval záchranárov. Dieťa zázrakom prežilo  a bez vážnych zranení bolo prevezené do nemocnice. "Dieťa sme hospotalizovali v stabilizovanom stave. Na želanie rodiny nebudeme poskytovať žiadne informacie," povedala hovorkyňa Detskej fakultnej nemocnice na Kramároch Dana Kamenická.

Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví. V súčasnosti sa policajti nachádzajú na mieste, kde vykonávajú neodkladné a neopakovateľné úkony. Nešťastie sa stalo v Ružinove na ulici Planét.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu