Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pozrite sa na Magio pláž: Tento rok to roztočí v olympijskom duchu!

Magio pláž sa nenechá zahanbiť ani tento rok
Magio pláž sa nenechá zahanbiť ani tento rok (Zdroj: telekom)

BRATISLAVA - Pomaličky sa blíži čas, kedy na Tyršovom nábreží v Bratislave už po šiestykrát vyrastie oáza oddychu a zábavy v podobe Magio pláže. Jej brány sa otvoria 31. mája, a tak ako každý rok aj tento čakajú na návštevníkov viaceré novinky. Jednou z nich je napríklad poschodová terasa s krásnym výhľadom na Dunaj a centrum.

Otvorenie pláže, ktorá už tradične vzniká vďaka spolupráci Slovak Telekomu a Magistrátu Hlavného mesta SR Bratislavy, sa ponesie v olympijskom duchu za účasti športovcov pripravujúcich sa na nadchádzajúcu olympiádu a zástupcov mesta. Jej krst bude spočívať v odhalení olympijských kruhov.

Olympijské hry sú nosným programom celej tohtoročnej pláže, k čomu neodmysliteľne patrí aj ich sledovanie prostredníctvom digitálnej a satelitnej TV. V súčasnosti je už na Tyršovom nábreží pripravená piesková časť, aktuálne sa pracuje na samotnej stavbe ihrísk, spŕch, prezliekarní, barov a celkového zázemia pláže.

Pozrite sa na Magio
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: telekom)

Návštevníci sa môžu tešiť na úplne novú architektúru hlavného baru či priľahlej terasy. Mestská pláž bude dostupná pre všetkých bez obmedzení a bez vstupného, spolu s bezplatným Wi-Fi internetom. Okrem toho sa záujemcovia budú môcť niekoľkokrát do týždňa vyžiť pri cvičení, angličtine, v cestovateľskom klube, pri tanečných workshopoch alebo v tvorivej dielni. Milovníci dobrých filmov si na svoje prídu počas letného Bažant Kinematografu a samozrejme nesmú chýbať ani piatkové párty s Dj-mi.

Magio pláž však nezabúda ani na tých najmenších a pripravila pre nich rôzne detské atrakcie. Popri hrách či občerstvení v bare tak môžete stráviť na pláži príjemné chvíle s rodinou, priateľmi či kolegami.

 

Výber akcií a eventov

31. máj - Otvorenie pláže

1. jún - 10:00 - 20:00 - Deň detí na Magio pláži

22. jún - Olympijský deň organizovaný v spolupráci s SOV

10. júl - Autogramiáda olympionikov po zložení sľubu

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu