Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrôza na sídlisku v Nitre: Mladík (†19) sa vyzliekol a skočil zo 7. poschodia!

Tragédia sa odohrala na sídlisku Klokočina
Tragédia sa odohrala na sídlisku Klokočina

NITRA - Mladý muž sa rozhodol skoncovať so svojim životom, pred smrťou sa ešte stihol vyzliecť úplne donaha. Okoloidúci a aj lekári sa mu snažili na mieste pomôcť.

Iba 19-ročný muž prišiel do vchodu na Partizánskej ulici a vyviezol sa na najvyššie poschodie. V tom momente už mal jasno, spácha samovraždu.

Muž otvoril okno na medziposchodí bytovky. Samotnej samovražde predchádzala zvláštna udalosť. Mladík sa vyzliekol úplne donaha, veci nechal položené vedľa a vyskočil. Mladého muža objavil na chodníku okoloidúci chlap a snažil sa mu poskytnúť prvú pomoc. Pokračoval až do príchodu sanitky.

Privolaní záchranári sa mladíkovi snažili pomôcť, pol hodinu ho oživovali. Samovrah si však spôsobil vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol. Polícia totožnosť mŕtveho pozná. V zloženom oblečení našli všetky jeho osobné veci spolu s dokladmi totožnosti. Na miesto tak bol privolaný súdny znalec. Ten však mohol konštatovať iba smrť.

Pre telo mladého muža prišlo vozidlo pohrebnej služby. „Neviem, čo ho k tomu mohlo dohnať. Je to strašné! Prečo sa však pred zabitím vyzliekol?“ pýta sa zhrozená okoloidúca, ktorá nechcela prezradiť svoje meno.



Foto: ilustračné
Viac informácií z tohto regiónu nájdete na nitra24.sk
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu