Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podnikateľka oslavovala synovu bakalársku skúšku: Prebudila sa nahá v kríkoch!

Sídlisko Dargovských hrdinov
Sídlisko Dargovských hrdinov (Zdroj: wiki)

BRATISLAVA/KOŠICE - Zašpinenú, takmer nahú a totálne dezorientovanú ženu z Veľkej Idy našiel na košickom sídlisku miestny muž, ktorý si bol zabehať. Vysvitlo, že ide o podnikateľku, ktorá deň predtým oslavovala synovu bakalársku skúšku. Dala si zopár drinkov a odvtedy si nič nepamätá!

Na konci týždňa zavládla v rodine živnostníčky radosť. Synovi sa podarilo zvládnuť neľahkú skúšku na vysokej škole a to bolo treba osláviť. Ešte v piatok sa spoločne vybrali do jednej z košických reštaurácií. Dali si prvé drinky a odvtedy si žena na nič nepamätá.

Zobudila sa až v kríkoch niekoľko metrov hlbokej rokliny na sídlisku Dargovských hrdinov. Jej stony a výkriky si našťastie všimol Košičan Jaro, ktorý si bol v sobotu ráno zabehať. Pohľad, ktorý sa mu naskytol, ho šokoval.

Dezorientovaná, inak slušne vyzerajúca štyridsiatnička, bola do pol pása nahá. Mala rozopnutú podprsenku a roztrhané oblečenie, napísal Korzár, ktorý o prípade informoval. Stále sa vypytovala na svojho syna, v tom jej však Jaro pomôcť nevedel.

Žene pomohol z rokliny, posadil ju na lavičku a zavolal políciu. Hliadka prišla, zapísala si ženine údaje a odišla. Jaro dal žene zopár drobných, tá si zavolala taxík a odišla. Čo sa v osudnú noc stalo, je zatiaľ nejasné. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu