Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Michaele nepomohol útek od moslimského tyrana: Musí mu dať svoje deti!

Mamička a jej dve malé deti
Mamička a jej dve malé deti (Zdroj: Joj)

BRATISLAVA - V slzách je tieto dni matka dvoch detí, Slovenka Michaela. Každú chvíľku totiž čaká, že jej vyrazia dvere do bytu, zoberú dve milované deti a pošlú ich do ďalekého Írska. Čo je najhoršie, obáva sa, že ich už nikdy neuvidí.

Smutný príbeh mladej ženy začal pred niekoľkými rokmi, keď sa zamilovala do lekára zo Spojených arabských emirátov. Zobrali sa a odišli za prácou do Írska. Z moslima sa však údajne vykľul tyran, ktorý ju bil, škrtil a hrozil jej smrťou.

Keď ju naposledy skoro zaškrtil, povedala si dosť. Zbalila sa, zobrala obe svoje deti a ušla domov, na Slovensko. Ako uvádza Joj, po čase však dostala list z Centra pre medzinárodnú ochranu detí a mládeže. Napísali jej, že svoje deti uniesla a že sa musia vrátiť späť k otcovi.

Ak by sa náhodou rozhodla rozhodnutie súdu nerešpektovať, deti jej vezmú násilím. Mamička, ktorá o ratolesti nechce v nijakom prípade prísť, sa desí momentu, keď jej ich budú chcieť vziať.

Hororový scenár podľa nej hrozí aj po tom, ako deti pricestujú do Írska. "Muž so mnou skončí na mieste a deti budú unesené do Spojených arabských emirátov," cituje uplakanú ženu televízia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu