Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

EXKLUZÍVNE vystúpenie slovenskej hviezdy internetu: Meliško poriadne prekvapil!

Meliška spovedal Ján Gordulič Zobraziť galériu (2)
Meliška spovedal Ján Gordulič (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Neobvyklá udalosť sa odohrala včera večer v bratislavskom klube Nu-Spirit. Organizátori komediálnej šou Silné reči Jána Gorduliča pozvali na pódium kultovú postavičku Prievidze a slovenského internetu Ladislava Meliška. Topky boli pri tom!

Riskantná voľba hlavného hosťa

Silné reči sú šou žánru stand-up commedy. Od roku 2009 v nej so svojimi monológmi vystúpilo pred publikum niekoľko známych tvárí. Okrem samotného Gorduliča, v minulosti známeho ako Poštár Jano, to boli napríklad herci Viktor Horján a Kristína Farkašová.

Keď sa rozkríklo, že hlavným hosťom utorkového večera má byť Meliško, na internete sa rozpútali vášnivé diskusie. Časť ľudí sa tešila, časť to považovala za šialenstvo a časť bola rozhorčená.

Nová hviezda slovenského šoubiznisu?

Klub bol však preplnený na prasknutie a prišlo niekoľko stoviek ľudí.  Obavy pochybovačov sa nenaplnili a samozvaný "Kráľ Šumavy" do klubu dorazil. Ako uviedol organizátor večera Gordulič, nebolo to "len tak," a po kontroverznú postavu museli vypraviť auto a doviezť až z Hornej Nitry. Motiváciu mal slušnú, podľa našich informácií dostal za vystúpenie 200 eur, čo je takmer rovnaká suma, ako jeho invalidný dôchodok.

Keď Meliško vystúpil na pódium, stalo sa to, čo takmer nikto neočakával. Prievidžan sa totiž ukázal ako ten najzdatnejší humorista a bavič. V šoku nechal samotného moderátora, ktorý mu len s obtiažami sekundoval. Za svoje vystúpenie si zaslúžil obrovský potlesk.

Meliško prezradil napríklad to, čo má na svojej partnerke najradšej, čo mal cez víkend na obed, aj s ktorým vrcholným politikom popíjal alkohol. Popri rozprávaní mu vysmädlo a tak sa schuti napil z pripravenej borovičky. Záznam z jeho vystúpenia si môžete pozrieť na našom videu.

Pozor, video obsahuje vulgarizmy:

Meliško

 

Prievidžan Meliško: Tyran, či kultová postavička?

Ladislav Meliško (60) sa z neznámeho alkoholika za niekoľko rokov stal doslova internetovým fenoménom. Jeho nahrávky si na internete vypočuli státisíce ľudí a ďalšie tisíce ich objavujú. 

Všetko začalo v jednom z panelákov v Prievidzi. Vďaka tenkým stenám museli Meliškovi susedia denno-denne počúvať jeho nadávky družke Etele a originálne monológy. Jeden z nich ich začal nahrávať a zverejňovať na internete. 
 
EXKLUZÍVNE vystúpenie slovenskej hviezdy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)
 
Z okruhu poslucháčov sa po čase začalo vyčleňovať "tvrdé jadro," ktoré zlepšovalo kvalitu nahrávok, vydávalo neoficiálne albumy a zhormažďovalo informácie o "Majstrovi," ako ho volajú. Meliškova popularita po čase narástla natoľko, že je vo svojom meste doslova celebritou. Pri jeho obľúbenej krčme Septima častokrát číhajú obdivovatelia, ktorí dúfajú, že sa s ním vyfotografujú, alebo prehodia zopár slov. 
 
Celá vec má však aj odvrátenú stranu. Mnohí sa nazdávajú, že Meliško je tyran, ktorý by mal za svoje výčiny sedieť v base. V nahrávkach totiž počuť náznaky, že známy nervák svoju ženu nielen častuje nadávkami, ale aj bije. 
 
Videá s najznámejšími nahrávkami "Cibuľa" a "Mravce". Pozor, obsahujú množstvo vulgarizmov a nie sú vhodné pre deti a slabšie povahy:

Meliško - Mravce

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu