Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Výbuch v T. Tepliciach: Muža (†41) z bytu vymrštilo na balkón!

Hasiči zasahujú v T. Tepliciach Zobraziť galériu (6)
Hasiči zasahujú v T. Tepliciach

TRENČIANSKE TEPLICE - Mohutný výbuch otriasol včera okolo 16:45 jedným z panelákov na sídlisku SNP v Trenčianskych Tepliciach. Výbuch nastal z nezistených príčin na balkóne na ôsmom poschodí obytného domu.

Výbuch usmrtil 42-ročného majiteľa bytu. Ide o Petra G., ktorý bol podľa informácií šéfom turistického oddielu v Trenčianskych Tepliciach a bol povestný svojou záľubou v trhavinách.  Explózia bola taká silná, že muža vymrštila na balkón a porozbíjala všetky okná. Jeho telo záchranári údajne našli bez hlavy.

„Na balkóne našli hasiči nehybné telo. Vykonali sme prieskum bytu. Čo spôsobilo výbuch nie je momentálne jasné,“ povedal hovorca trenčianskych hasičov Marián Petrík.

"V byte nastala explózia zo zatiaľ nezistených príčin. Prípad vyšetrujeme, na mieste zasahuje pyrotechnik a psovod. Podľa predbežných informácií príčinou výbuchu nebol únik plynu,“ uviedla hovorkyňa trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Podľa Antalovej na mieste zasahujú policajti aj pyrotechnik, panelák preventívne evakuovali.

Informovala o tom televízia Markíza na svojom portáli tvnoviny.sk

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu