Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Výbuch domu v Mn. Lehote: Majiteľ chcel údajne spáchať samovraždu!

Pohľad na zničený rodinný dom v Mníchovej Lehote Zobraziť galériu (2)
Pohľad na zničený rodinný dom v Mníchovej Lehote

MNÍCHOVA LEHOTA – Výbuch plynu, ktorý dnes popoludní v obci Mníchova Lehota v Trenčianskom okrese zničil rodinný dom, spôsobil jeho majiteľ pravdepodobne úmyselne. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Škody, ktoré spôsobil výbuch, sa vyšplhali na asi 17.000 eur. Záchranka odviezla 59-ročného majiteľa domu do trenčianskej fakultnej nemocnice, odkiaľ ho podľa námestníčky riaditeľa FN Trenčín Terézie Drobnej previezli s popáleninami tretieho stupňa na 85 percentách tela na kliniku popálenín do Bratislavy.

Dom je po výbuchu neobývateľný, manželka, dcéra a dvojročná vnučka majiteľa domu prespia u príbuzných, pomoc v podobe náhradného ubytovania poskytne rodine starosta obce Mníchova Lehota.

"Pracovníci spoločnosti SPP - distribúcia prišli na miesto nešťastia a skontrolovali všetky plynárenské zariadenia, ktoré boli a sú v poriadku," povedala manažérka pre komunikáciu SPP - distribúcia Ivana Zelizňáková. Dodala, že príčinou nešťastia nebola porucha na plynovom ani plynárenskom zariadení, ale podľa doterajších zistení išlo o pokus o samovraždu. Majiteľ domu pravdepodobne otvoril kohútiky na všetkých plynových zariadeniach v dome a potom došlo k explózii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu