Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neúspešný lupič Eugen: Peniaze nezískal, starenku chcel znásilniť!

Drienovec
Drienovec

BRATISLAVA/KOŠICE - Poriadne dlho sa bude zo sobotných udalostí spamätávať starenka (83) z Drienovca. Popoludní sa ju v jej vlastnom doma pokúsil olúpiť a znásilniť o 32 rokov mladší Eugen (51). Statočná dôchodkyňa skončila dobitá, česť si však uchránila.

Eugen sa na babkin pozemok dostal cez plot. Vykopol vchodové dvere, vošiel do domu a napadol vystrašenú ženu. "Ženu udieral a kopal do rôznych častí tela a po celý čas útoku od nej požadoval vydanie peňazí. Dôchodkyňa útočníkovi povedala, že žiadne peniaze doma nemá," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Keď Eugen nedostal peniaze, rozhodol sa, že si vymôže aspoň sex. Zmietajúcu sa starenku odtiahol za nohy do spálne, hodil ju na posteľ a pokúsil sa ju znásilniť. To sa mu však nepodarilo pre aktívny odpor jeho obete.

"Poškodená žena utrpela zranenia s doposiaľ neurčenou dobou liečenia a je hospitalizovaná v nemocnici," dodal hovorca. Eugen skončil v putách a čaká na svoj ďalší osud. Za lúpež, porušovanie domovej slobody a pokus o znásilnenie mu hrozí dlhoročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu