Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Daniel (23) znásilnil starenku (82): Takmer zinfarktovala, bola ešte panna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

HOVE - Dvadsaťtriročný Brit sa vlámal do domu osemdesiatdvaročnej starenky, aby ju okradol. Potom mu však napadlo, že si na nej ukojí svoje sexuálne chúťky a vrhol sa na ňu. Po násilnom akte navyše zaspal v posteli obete.

Dôchodkyňa bola z incidentu tak šokovaná, že takmer dostala infarkt a museli ju hospitalizovať. Bola totiž ešte panna. Daniela zatkli a momentálne sa nachádza vo väzbe. Súd v danej veci sa má konať v polovici septembra, informoval denník Daily Mirror.

Hewett nie je pre políciu žiadnym nováčikom. Už v sedemnástich rokoch bol na päť rokov odsúdený za brutálny útok na českého študenta Jiřího Frisa. Ten utrpel doživotné zdravotné následky, keď v dôsledku napadnutia prišiel o zrak v jednom oku.

Mladíka vlani prepustili, hoci tvrdil, že za mrežami je mu oveľa lepšie. V snahe znova sa tam dostať po dvoch mesiacoch okradol istého penzistu. Sdca Michael Lawson ho napriek tomu, že si myslí, že pre "verejnosť predstavuje nebezpečenstvo", nechal na slobode. Svoje rozhodnutie už určite oľutoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu