Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Klamstvo poslanca Galisa!

5. septembra 2006 - Tréner Galis na tlačovej konferencii pred zápasom. Zobraziť galériu (2)
5. septembra 2006 - Tréner Galis na tlačovej konferencii pred zápasom.

BRATISLAVA - Poslanec Smeru Dušan Galis je muž nezvyčajných schopností. Zdá sa, že dokáže byť na dvoch miestach súčasne! Alebo len používa skutočne originálnu výhovorku a nehovorí pravdu. Svoju neúčasť na septembrovej schôdzi parlamentu totiž predsedovi parlamentu ospravedlnil zahraničnou služobnou cestou.

Ak by to neurobil, mohol prísť o peniaze. Paradoxne však v tom istom čase ten istý Dušan Galis ako reprezentačný tréner viedol Slovensko v kvalifikačnom zápase proti Česku.

Dušan Galis (Smer) pred vyše mesiacom chýbal v parlamentných laviciach. Tvrdil vtedy, že 5. a 6. septembra bude na pracovnej ceste v zahraničí. To však nebola pravda. Futbalová reprezentácia hrala 6. septembra na Tehelnom poli kvalifikačný zápas s Českom. Galis vtedy ako tréner sedel na lavičke, videli ho tisíce divákov. Podľa žiadosti, ktorú adresoval predsedovi parlamentu, išlo o očný klam, pretože vôbec nemal byť na Slovensku!

To, že v uvedenom čase poslanec/tréner Galis nemohol byť na služobnej ceste, potvrdil aj tlačový tajomník Slovenského futbalového zväzu Klaudo Slančo: „Tréner Galis bol celý čas s reprezentačným mužstvom.“

Požiadali sme ho preto o vysvetlenie. Chceli sme vedieť, ako to bolo s jeho cestou a reklamou pre súkromnú spoločnosť. „Veľmi rád, ale teraz už máme rokovanie,“ prisľúbil Novému Času rozhovor s tým, že sa máme ohlásiť o hodinu. Keď sme to skúsili opäť, do reči mu už nebolo. „Vyrušiť ma môžete, o rozhovor nemám záujem, nebudem s vami rozprávať,“ odvetil Galis.

Klamstvo poslanca Galisa!
Zobraziť galériu (2)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu