Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TA3 sa podaril husársky kúsok: Vieme, s akým prekvapením príde!

Moderátorka privíta viaceré známe tváre Zobraziť galériu (2)
Moderátorka privíta viaceré známe tváre

BRATISLAVA - Spravodajská televízia TA3 ponúkne svojim divákom už na jeseň doslova lahôdku. Ako sa Topkám podarilo zistiť, ako vôbec prvá prinesie Slovákom rozhovory so svetoznámymi osobnosťami. Vieme, na koho sa môžete tešiť. Na svoje si prídu aj fanúšikovia športu, politiky či módy.

Sériu exkluzívnych rozhovorov s hosťami začne televízia vysielať už v septembri . „V relácii Portrét chceme aj naďalej predstavovať výnimočné osobnosti. Dôraz však budeme klásť aj na zahraničných hostí, ktorých mená majú medzinárodný cveng,“ hovorí moderátorka a dramaturgička relácie Andrea Vadkerti.

Na obrazovke sa objaví napríklad viacnásobný šachový veľmajster Garry Kasparov, bývalý prezident futbalového klubu FC Barcelona Joan Laporta, najúspešnejší bizniskouč John Whitmore a dokonca aj zakladateľ značky Hugo Boss, Peter Littman.  V budúcom roku pripravujeme tiež rozhovory s Niki Laudom, Michailom Gorbačovom , Václavom Havlom či s osobným sekretárom zosnulého Jána Pavla II., kardinálom  Stanislawom Dziwisom,“ dodáva Vadkerti s tým, že títo hostia ešte nie sú definitívne zazmluvnení. 

Relácie so zahraničnými hosťami bude TA3 vysielať s titulkami, aby si ich anglicky hovoriaci diváci mohli vychutnať v pôvodnom znení. Počas svojej existencie boli hosťami v Portréte motivátor Brian Tracy (na snímke) či kanadská hokejová legenda Mark Messier. V minulom roku bol najúspešnejšou časťou rozhovor s Jožom Rážom, ktorú si pozrelo viac ako pol milióna divákov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu