Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Albánca mal v Bratislave zastreliť Srb, polícii uniká!

Podozrivý Srb Vokrri Zobraziť galériu (5)
Podozrivý Srb Vokrri

BRATISLAVA - Vybavovanie účtov stálo pravdepodobne za brutálnou popravou Albánca Vigana Gerguliho (27), ktorého v piatok zastrelili v reštaurácii bratislavského komplexu Tri Veže. Hlavným podozrivým je podľa polície Srb (31) s maďarským občianstvom Jeton Vokrri.

Vokrriho, ktorý je na úteku, polícia obvinila z vraždy. Informoval o tom dnes policajný viceprezident Ľubomír Ábel a bratislavský policajný riaditeľ Csaba Faragó.

Po Srbovi vyhlásili pátranie a požiadala o vydanie zatýkacieho rozkazu. Dosiaľ nebol na Slovensku trestne stíhaný, ani odsúdený. Polícia sa však o neho zaujímala, pretože podľa Ábela sa venoval takzvanému prepichovaniu pneumatík na autách. Potom využil nepozornosť vodiča a auto vykradol.

Motív vraždy je podľa Faragóa predmetom vyšetrovania a polícia pracuje s viacerými verziami. Prikláňa sa však k tomu, že išlo o vybavovanie si účtov z predchádzajúceho obdobia. Zavraždený Albánec mal trvalý pobyt v Českej republike a údajný vrah v Maďarsku.

K incidentu došlo v piatok okolo 20.45 h, kedy vrah prišiel k Trom Vežiam taxíkom, vošiel do reštaurácia a niekoľkokrát vystrelil. Postreleného Albánca previezli do nemocnice v Ružinove, kde zraneniam podľahol. Príčinou smrti bol krvácavý šok po prestrelenom hrudníku a bruchu.

Aj zastrelený Vigan a údajne pohyboval v gangu, ktorý sa zameriaval na "pichačky gúm" na benzínkach. Autá s defektom potom vykrádali.

Jeho údajného kata mali podľa informácií z polície len prednedávnom prepustiť zo švajčiarskeho väzenia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu